Faggrupper   Ansættelseskrav   Få job hos Os   Kompetanceudvikling   Medarbejdere

Conny Hagemann

Jeg har de sidste mange år kombineret mine administrative kompetencer med medmenneskelighed. Bl.a. har jeg været ansat 8 år på Holbæk Sygehus som lægesekretær bl.a. i psykiatrien. Derudover har jeg arbejdet inden for beskæftigelsesområdet både ved anden aktør, Jobcenter og a-kasse. Senest har jeg været ansat som viceforstander på Ulstrup Efterskole ved Vig, som havde 62 unge med specialundervisningsbehov pga. autisme, angst, ADHD m.m.

Mit menneskesyn er i høj grad præget af imødekommenhed, empati og interpersonel intelligens. Jeg har engagement og handlekraft, og jeg tror på en anerkendende tilgang og god kommunikation for at kunne opnå fælles fodslag mod fælles mål.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for All-round kontor og har en del efteruddannelse bl.a. to Merkonom uddannelser, Erhvervsdiplomuddannelse, Lægesekretær, Kognitiv Mentor og senest Ledelse i Praksis.

Derfor tænker jeg, at Åkandehuset og jeg er et godt match. Jeg glæder mig til at indgå i ledergruppen og løfte de HR og administrative opgaver, som Nina, Miriam og Helen har behov for assistance med.

Jeg er noget af en blæksprutte og kan gribe mange forskellige opgaver, og jeg glæder mig til at bruge hele min rygsæk af faglige kvalifikationer, personlige egenskaber og erfaringer.