Faggrupper   Ansættelseskrav   Få job hos Os   Kompetanceudvikling   Medarbejdere

Beatrix L.K. Nielsen

Jeg blev uddannet SSH i 1996 hvorefter jeg arbejdede på et jødisk plejehjem med folk der havde været i koncentrations lejre og på arbejdslejr i Sibirien. Senere arbejdede jeg for forskellige vikarbureauer som so-su hjælper.

I 2002 blev jeg uddannet Rudolf Steiner pædagog, med min længste praktik på et bosted for skizofrene.

Fra 2002-2008 arbejdede jeg som kontaktperson og aktivitets medarbejder indenfor socialpsykiatrien. Jeg underviste jeg i teater produktion, keramik og filtning.

Fra 2008-2015 arbejdede jeg for forskellige vikar bureauer som social pædagog, på socialpsykiatriske bosteder og enkelt mands projekter for folk med autisme.

Jeg har i den periode også opholdt mig 2 år i indien og lange perioder i Tyskland, samt rejst rundt i mellem Amerika i 2 mdr. Jeg værdsætter meget frihed og mulighed for at fordybe mig i mine interesser.

Fra 2015-2018 arbejdede jeg på det social psykiatriske bosted Holme, her underviste jeg i keramik og arbejdede ellers som kontakt person og nattevagt.

Fra juli 2018 har jeg været ansat i Åkandehuset.

Jeg er også uddannet Tanke felt terapeut, har en 1 årig uddannelse i psykodrama terapi, har de 4 moduler af diplom uddannelsen i dramapædagogik. Er næsten færdig NLP practioner. Har taget the Cosmic Airport Training hos Jacquline Longstarf i Indien og Sverige, The Energy Training med Michael Barnett rundt omkring i Europa, Den 2 årige krops psyko terapeutiske osho therapiets training og skal på meditations lærer uddannelse i Indien her i Marts 2019 og begynder på uddannelse til Kunstterapeut her i sommer 2019…