Mission   Værdier   Ledelsen   Bestyrelsen   GDPR   Tilsyn   Boligerne   Tilfredshedsundersøgelser

Ledelsen

Den overordnede ledelse af Åkandehuset ApS varetages af Nina Sandhøj.

Nina Sandhøj Stilling:
Daglig leder
Født:
12. januar 1962

I Direktionen siden:
1. januar 2011
Særlige kompetencer:
Psykiatrisk erfaring fra åbne og lukkede psykiatriske afsnit
Erfaring som afdelingssygeplejerske på psykiatrisk skadestue
Erfaring med opstart og drift af botilbud
Erfaring med personaleledelse
Uddannet faglig vejleder
Erfaring med undervisning og faglig vejledning.
Baggrund:
Jeg er uddannet sygeplejerske og har erfaring inden for psykiatrien siden 1987. Jeg har været ansat som afdelingssygeplejerske i hospitalspsykiatrien i både lukkede og åbne psykiatriske afsnit, samt på en psykiatrisk skadestue og skærmet enhed i mere end 10 år. Jeg har også arbejdet i fire år som faglig chef i et privat psykiatrisk vikarbureau med ansvar for faglighed, daglig ledelse, uddannelse, undervisning og personaleledelse samt opstart og drift af psykiatriske bosteder. Derudover har jeg undervist og fungeret som faglig vejleder.
Motivation:
"Jeg har altid i den tid jeg arbejde i psykiatrien tænkt at man måtte kunne hjælpe de psykisk og socialt sårbare på en bedre måde i deres dagligdag.
Derfor tog jeg på et tidspunkt en beslutning om at starte mit eget botilbud, i håbet om at kunne gøre en forskel på en anden måde.
Det har været meget spændende, men også hårdt arbejde, at være med til at op starte og drive et bosted på en anderledes og nytænkende måde. Det at opleve at borgernes ønsker og mål for deres liv komme til udtryk, og kunne være med til at støtte dem og gøre ønskerne til virkelighed, er en fantastisk oplevelse.
Det er dejligt at se at borgerne får det bedre når de føler sig set og hørt og oplever at personalet lytter til dem og samarbejder med dem, i stedet for at vide bedst.
Samtidig er det meget inspirerende at se personalet blive motiveret og udvikle sig. Blive bedre til at samarbejde og skabe en rummelig faglig kultur."